آنتی اکسیدان ها: انار منبع غنی آنتی اکسیدان ها است که می تواند به محافظت از پوست در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد کمک کند.
فیبر: انار منبع غنی فیبر است که به هضم غذا و جلوگیری از یبوست کمک می کند.
فولات: انار منبع غنی فولات است که به پیشگیری از نقص لوله عصبی در نوزاد کمک می کند.
خواص آووکادو برای مردان و رحم و تخمدان زنان و اسپرم و بهترین زمان خوردن
یک انار بیش از ۶۰۰ دانه دارد و سرشار از مواد مغذی است. از دانه ها برای تهیه روغن هسته انار نیز استفاده می شود که اثرات مثبت زیادی برای سلامتی دارد. برخی از مهمترین خواص این میوه عبارتند از:
پختن آهسته انار توسط شعله پخش کن آن را به یک آنتی بیوتیک قدرتمند تبدیل می کند که برای بسیاری از مشکلات از جمله عفونت معده مفید است.
پتاسیم: انار شیرین منبع غنی پتاسیم است که به تنظیم فشار خون کمک می کند.
انار یک میوه شیرین یا ترش و بسیار خوشمزه است. شما می توانید این میوه را در همه جا، از اسموتی گرفته تا دسر و حتی به عنوان بخشی از وعده های غذایی نیز استفاده کنید. آب انار را می توانید در اسموتی ها، برای تهیه چای یا حتی در سوپ های سرد استفاده کنید.
کاهش وزن: انار و گلپر هر دو می تواند به چربی سوزی و کاهش وزن کمک کنند.
انار همچنین حاوی تعدادی آنتی اکسیدان و تعدادی اسید چرب منحصربه فرد، به نام اسید خواص عصاره انار پونیسیک است که طبق برخی مطالعات حیوانی ممکن است برای کاهش التهابات و مقاومت به انسولین مفید باشد.
تحقیقات زیادی نشان داده است که انار در پیشگیری و درمان بیماری دیابت نوع ۲ بسیار مفید است. انار حاوی اسید الاژیک، پونیکالاژین، اولئانولیک، اورسولیک، اسید اولیک و اسید گالیک است که خواص ضد دیابتی بسیار قوی دارد.
حساسیت: برخی افراد ممکن است به انار حساسیت داشته باشند و علائمی مانند خارش پوست، بثورات جلدی و تورم را تجربه کنند.
مدل مانتو جدید تابستانی زیبا زنانه و دخترانه با رنگ های تابستانی
خواص آبلیمو برای کبد و بهترین زمان خوردن لیمو ترش برای کبد چرب